|
Tiger
|
 |
« Відповідь #15 : 17.06.2008, 14:07:40 » |
|
ненаю як там допуск. але в мене співпадає як з машиною(з похибкою щось в 0,5-1 км) так і з іншими шприхалями. Якщо катався з братом і їхали весь маршрут один за одним то різниця була в пару метрів 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
CepKo
|
 |
« Відповідь #16 : 18.06.2008, 02:07:49 » |
|
я звичайно вибачаюсь за навігластво,.. але мені подарували цей же Келіс КСС-13, поки ще не причепив, але вже є питання ))) якщо в мене 26*2,10 а там в мануалі такого не вказано, то мені підійде звичайне 26" (там ще в дужках написано 650А, якщо це треба)? мені звичайно похибка до декількох (2-3) відсотків буде не критичною, але хотілось би щоб все було як в швейцарії (швецький стіл, бельгійська капуста, німецькі сосиски, русская вотка )))
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Zombie [Coffe]
|
 |
« Відповідь #17 : 18.06.2008, 09:16:43 » |
|
Якшо русская вотка, то нафіг така точність?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tararasik
|
 |
« Відповідь #18 : 18.06.2008, 15:22:35 » |
|
Кажуть же мудрі люди ниткою міряй 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Я - українець і це має значення.
|
|
|
|
Tiger
|
 |
« Відповідь #19 : 09.07.2010, 14:40:32 » |
|
Ну от і настала моя черга замінити свою Чайну на щось людське.
Ходив по наших магазинах. На прилавках є фірми ВВВ, Лонгус, КетАй з Автором.
Шановна громадо щось підкажіть, бо не знаю що брати. По фукціях я вже розібрався. Тре таке щоб не замокало, не збивалось і рахувало нормально. Що являють собою вище перелічені фірми?
Сігми і Келліса нема.
п.с. 200 грн якось не готовий заплатити за комп.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Erazel I-st
|
 |
« Відповідь #20 : 09.07.2010, 15:10:40 » |
|
Та заплати хоч 2000 - всеодно буде збиватися, мокнути і т.д. бери що є і не парся. Різниця тільки В МОЖЛИВОСТЯХ. Типу чи є кондюхи щоб встигнути батарею поміняти, чи є можливість ВРУЧНУ задати кілометраж і т.д. А так то всі рахують одинаково. Так що бери що тобі по можливостях підходить.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ви звали? Я прийшов. Помріть же флудерасти.
|
|
|
|
Штир
|
 |
« Відповідь #21 : 09.07.2010, 16:53:19 » |
|
У мене BCP-03 модель від ВВВ. Має все крім каденса, жодного разу не глючив. Один раз впав (моя вина погано закріпив на платформі) на швидкості 35 км/год, трохи поцарапався, але працює ідеально. Віддав 150грн у Ровер Байку. Реально потрібно мати наступне: середня і поточна швидкість кількість кілометрів після останнього ресета загальний кілометраж Все інше не дивлюся взагалі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Віталько
|
 |
« Відповідь #22 : 09.07.2010, 17:42:19 » |
|
От не тре. Я свою сігму кидав, мочив і і разу вони нічо криво ен сказала. Дрім он прав в пралці, то її трохи крити почало.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tiger
|
 |
« Відповідь #23 : 10.07.2010, 09:46:47 » |
|
З функцій мені потрібно: - Поточна швидкість - Середня швидкість - Максималка швидкість - Сьогоднішня дистанція - Загальна дистанція - Годинник Опційно: - Таймер - Підсвідка ---------------------------- Основні Вимоги: - Водостійкість - Автоматичний старт/стоп підрахунку - Правильний підрахунок - Надійне кріплення - Відсутність Самовільного збиття на нуль (при заміні батарейок пофіг) ----------------------------
В лонгусах побчив, що кнопка пласмасова - сумніваюсь про водостійкість. Загалом всім чим користувався цієї фірми задоволений. Ціна 110грн (підходить)/ В неті відгуки нормальні ВВВ-03 /ціна 160(терпима)/ по функціях норма/ в неті відгуки добрі / знайшов фотки як його ломали в середині ще один корпус мав би бути справді довостійким.
Дописано : 10.07.2010, 10:01:00 Штир Можна якось на вихідних зустрітись щоб глянути на нього? можливо ти на бамі дето жиєш?
|
|
|
|
« Останнє редагування: 10.07.2010, 10:01:00 від Tiger »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Віталько
|
 |
« Відповідь #24 : 10.07.2010, 15:25:45 » |
|
Ну сігми будутт дерти як дурні  . Підсвітка починається з дорожчих серій з каденсом, такшо про неї можна забути. В моїй ше є загальний час. Ну і можна одо редагувати і час.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Штир
|
 |
« Відповідь #25 : 10.07.2010, 20:12:17 » |
|
Дописано : 10.07.2010, 10:01:00 Штир Можна якось на вихідних зустрітись щоб глянути на нього? можливо ти на бамі дето жиєш?
Я так розумію тобі помацати треба, можу дати. Живу не на Бамі, в Центрі. Пиши в приват, домовимося.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
baxic
|
 |
« Відповідь #26 : 26.07.2010, 17:07:27 » |
|
я звичайно вибачаюсь за навігластво,.. але мені подарували цей же Келіс КСС-13, поки ще не причепив, але вже є питання ))) якщо в мене 26*2,10 а там в мануалі такого не вказано, то мені підійде звичайне 26" (там ще в дужках написано 650А, якщо це треба)? мені звичайно похибка до декількох (2-3) відсотків буде не критичною, але хотілось би щоб все було як в швейцарії (швецький стіл, бельгійська капуста, німецькі сосиски, русская вотка )))
в мене Келіс - 09 коли купував в РБ то основною вимогою було виславлення діаметру (довжини) колеса в міліметрах - по фактичним розмірам колеса. Ті барани, що продають, відповіли, що в Келіс виставляється тільки в дюймах, а за 240 грн, де "можливо і виставляється в міліметрах" я купувати не збирався. Одним словом в келіс ксс-09 довжина колеса ВИСТАВЛЯЄТЬСЯ В МІЛІМЕТРАХ. І лише для зручності корисутвача, або кому лінь міряти рулеткою, є таблиця основних розмірів коліс, тобто ти дивишся, яке в тебе маркування на резині, і тобі в другому стовпчику пише, скільки то буде в мм, те значення і вносиш. провіряв на 100 і 500 метрах одометр показав точно в келіс ксс 13 буде аналогічно
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Vadila
|
 |
« Відповідь #27 : 26.07.2010, 17:42:04 » |
|
недавно іздівався над своїм старим вело компом,топив його,нажимав кнопки він видержав,хоча незнаю як би він після цього працював(він коштував 20 грн)
|
|
|
|
|
Записаний
|
КОтись усе життя
|
|
|
|
Стечкин
|
 |
« Відповідь #28 : 26.07.2010, 18:48:16 » |
|
недавно іздівався над своїм старим вело компом,топив його,нажимав кнопки він видержав,хоча незнаю як би він після цього працював(він коштував 20 грн)
я не так давнов барахолцы продавав 3 велокомпа АССАЙЗ. думаю два якихось продам, а третый мены лишиться. продалися два дешевших, один взагалы був в експлуатацыъ рокыв 6. той що мені лишився - найдорожчий - вломавася через 500 км, купив ще один, такий саме і він теж не працює )))))))))))
|
|
|
|
|
Записаний
|
В поисках приключений главную роль играет не голова.
|
|
|
|
Ganabis
|
 |
« Відповідь #29 : 02.08.2010, 13:08:19 » |
|
на мому китайцю ASSIZE AS-825 вже 2 рази збивались показники,і був глюк коли береш в руку,то він начинав показувати космічні швидкості. проблему вирішено. 1)запаяв кондюк,тепер працює без батарейки десь до 20 секунд 2)запаяв кондюк на вихід сенсорів,пока нормально все.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|