Шприхатий форум
05.09.2010, 04:55:52 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть в систему або зареєструйтеся.
Не отримали лист із кодом активації?

Увійти
Новини: Ураааа! роздача новісіньких і гарнесеньких наклейок "ШПРИХА"

Початок   Допомога Пошук Календар Увійти Реєстрація  
Сторінок: [1]   Вниз
  Друк  
Автор Тема: ЕТНОФЕСТИВАЛЬ "Підкамінь-2010"  (Прочитано 313 раз)
0 користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Vintage
Ветеран
Відсутній Відсутній

Стать: Чоловіча

Giant Yukon Disc, Ardis "Slavytich тєжкий шоссер"

571025714
Перегляд профілю
« : 26.07.2010, 08:29:09 »

Розпочалось все доволі банально з планування поїздки до, Золочова - електричкою, далі - власними силами. У електропоїзді спокійно та без ексцесів доїхали до запланованого пункту висадки.  Так вроді-би хотілось того ж таки вечора попасти у Підкамінь і заночувати там, але не хотілось дуже гнати, тож обійшлись нормальним темпом їзди + культмасові споглядання-фотографування культурних цінностей. По дорозі трапилось скуповуватись у селі Сасів он Олексій задоволено закидає рюкзак за спину (просто там - хмільний напиток) А далі дорога - дорога і ще раз - дорога... Водопій (або Vintage - "висушує" криницю) і знову - дорога що цікаво, що Стєчкін навіть на крутих підйомах "обганяв" бусіки от типу того А оце буквально хвилинний перепочинок, протягом якого Стєчкін "знищив" усі стратегічні запаси ковбаси !?!  Підгірці - ошатний красивий старовинний замок - ще одна культурно-ісорична пам'ятка України!У селі Переліски застали весілля на одному з подвір'їв, якраз була забава з перевдяганням пар, ми зупинились на кілька хвилин, щоб трішки поринути у давні весільні традиції і підняти собі настрій... Десь у оцих пречудових місцях,  подалі від цивілізації, ми і розбили палатку на нічліг. Нічліг був - страшним, а зранку ми побачили - "вампірів" ... Попрокидались поїли, прибрали та зібрались знову в дорогу  одразу були цікаві лісові дороги зі складним покриттям, один тьоска мій не горював на свому роверику з "зубатими" протекторами, ну і мій "тєжкий шоссер" мене не підводив!  За селом Літовище- поворот на 90 градусів наліво, і ось обриси Підкаменя  Уже там у Підкамені зустріли - земляків зробили традиційне фото  і попрямували до монастиря (Стєчкін - зізнався що там він ще не був) А далі побачивши на фесті цілі юрби красивих, в українських національних вбраннях звабливих пишногрудих українських дівчат, я - зрадив свому фотоапарату... хіба Олексій докине кілька фото.
 На рахунок напівматрасної покотеньки, я - помилявся на показниках велокомп'ютера час - 2:58 год, дистанція - 60 км. І всьо було просто СУПЕР як на другий рік матиму час приїду обов'язково і на більшу кількість днів!
« Останнє редагування: 26.07.2010, 08:48:40 від Vintage » Записаний

Велосипед - пристрій,за допомогою якого, прикладаючи відносно невеликі фізичні зусилля, зручно долати чималі відстані!
Стечкин
Ветеран
Відсутній Відсутній

бутылку открыть намного безопаснее, чем истину

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #1 : 26.07.2010, 19:08:58 »

хочу похвалитися - я виявився самим хитрожопим + наочним взірцем аморальності і пияцтва - модери, благаю, не тріть......

по дорозі залицявся абсолютно до всіх дівчат - хіба нормальний чоловік встоїть перед нашими дівчатами + купив пива мынеральної води на предмет поправки морального духу та здоровья, якого не мав ніколи.
зато вночи мене комари не їли, найбільш поїли Вінтажа, як ще незайманого.
щоправда, під ранок деяки комари літали криво - мабуть і мене намагалися підїсти.

і мене дуже цікавить таке питання - перед тим як заснути, приблизно о 00:10 25.07.2010 я почав дуже гикати - мабуть я Еразелю приснився, він з переляку прокинувся, обізвав мене флудером - просто він не годен вимовити гіршого слова !!! - і побіг до церкви по святу воду.....
« Останнє редагування: 27.07.2010, 21:16:42 від Стечкин » Записаний

В поисках приключений главную роль играет не голова.
Fm
Постійний користувач
Відсутній Відсутній

Перегляд профілю
« Відповідь #2 : 26.07.2010, 19:24:19 »

непогана поїздка.
З.І. файна дівка.
Записаний
Vintage
Ветеран
Відсутній Відсутній

571025714
Перегляд профілю
« Відповідь #3 : 26.07.2010, 20:14:26 »

непогана поїздка.
З.І. файна дівка.
  Свята правда і дівчат красивих - незміряно, різноманітні конкурси, забави та розваги, можливість зустріти друзів чи земляків, купа позитиву і пречудового настрою!
  P.S.:Якщо хтось із вельмишановних модераторів та сильних форуму цього редагував мій перший пост щоб відкривались всі (тобто ще 2) фотографії, то ВЕЛИЧЕЗНЕ українське ДЯКУЮ!
« Останнє редагування: 26.07.2010, 20:46:36 від Vintage » Записаний

Велосипед - пристрій,за допомогою якого, прикладаючи відносно невеликі фізичні зусилля, зручно долати чималі відстані!
Стечкин
Ветеран
Відсутній Відсутній

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #4 : 27.07.2010, 15:24:35 »

в зв"язку з тим що мій велокомп глючний  - прохання до обох Віталиків - хто має більш-меш достовірні дані по днях: загальна відстань, ходовий час, середня швидкість і тп  - написати в цій темі.
Записаний

degrol
Новачок
*
Відсутній Відсутній

Перегляд профілю
« Відповідь #5 : 27.07.2010, 20:48:51 »

а на фоні то надувний циліндр-стенд для скелелазіння від львівського турклубу "Манівці-Аргонавт" ??
Записаний
Стечкин
Ветеран
Відсутній Відсутній

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #6 : 27.07.2010, 21:18:39 »

а на фоні то надувний циліндр-стенд для скелелазіння від львівського турклубу "Манівці-Аргонавт" ??

так, це надувний скалодром, від якого клубу - не знаю.
Записаний

Vintage
Ветеран
Відсутній Відсутній

571025714
Перегляд профілю
« Відповідь #7 : 28.07.2010, 05:46:28 »

На мому від Підкаменя до під'їзду - час - 2:58 год, дистанція - 60 км, враховуючи те, що заїхавши в Чистилів, додому вже "матрасили" по повній, насолоджуючись відбутим та ділючись враженнями; швидкість від Підкаменя до Чистилова була - супер, Віталій молодець, що на таких "зубатих" протекторах постійно тримав "шальоний" темп, бо я би мабуть згубив своє здоровля (на "зубастіках"). По пам'ті, від Золочова до місця ночівлі "накрутили" 40 км, більше м ніц не годен вказати оскільки мій велокомп після "реставрації" на вокзалі не працював належним чином (зараз чекає ремонту+повної модернізації)!
Записаний

baxic
Новачок
*
Відсутній Відсутній

Перегляд профілю Електронна пошта
« Відповідь #8 : 28.07.2010, 22:36:25 »

саме так

по кілометражу - від Золочева до хати 120 км
з них
41 Золочів-ночівля в полі
14 ночівля - підкамінь
60 Підкамінь-Тернопіль
5 км - намотав по Тернополю

і про сам ПВД:
цікаво, спортивно, пригодницько
марними були закиди окремих експертів, що формат поїдки не вірний (або на фестиваль, або покататись). Можна чудово поєднати поглинання кілометрів траси з відпочинком на фестивалі
Записаний
Сторінок: [1]   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Тернопільський спортивно-туристський клуб Бескид.lviv.ua - Форум шукачів пригод на свіжому повітрi Якісне спорядження для туризму та активного відпочинку
Застереження Передрук текстів та використання іншої інформації, розміщеної на цьому форумі, допускається лише за умови вказання авторства та адреси розміщення у вигляді активного посилання на наш сайт. У разі відсутності інформації про авторство текстів чи графічних матеріалів авторські права належать адміністрації сайту.