|
teodor4ik
|
 |
« : 22.06.2010, 21:06:46 » |
|
А взагалі, в цивілізованих країнах э спецыальна служба допомоги велосипедистам, яка приїде, привезе запчастини, поремонтуэ і велосипед, і, при потребі, прокладку між сідлом і шоломом.
... і виставить рахунок...
|
|
|
|
|
Записаний
|
Вгадайте в кого при повному місяці клики прорізаються???... правильно... у Одміна!!!
|
|
|
|
Антон Одобецький
|
 |
« Відповідь #1 : 22.06.2010, 21:15:05 » |
|
... і виставить рахунок...
Ну, не без того. Коли я в Березовиці "приїхав", то не хотілося нести велик аж на Новий світ. А ремнабор там ніякий би не допоміг, бо обід так пішов після виривання спиці, що йому була одна дорога - на металобрухт. В той момент я був готовий заплатити за эвакуацыю мене з пораненим конем...
|
|
|
|
|
Записаний
|
Чотири колеса возять тіло, а два - душу
|
|
|
|
GreenFox
|
 |
« Відповідь #2 : 23.06.2010, 09:29:24 » |
|
Ну, не без того. Коли я в Березовиці "приїхав", то не хотілося нести велик аж на Новий світ. А ремнабор там ніякий би не допоміг, бо обід так пішов після виривання спиці, що йому була одна дорога - на металобрухт. В той момент я був готовий заплатити за эвакуацыю мене з пораненим конем...
Коли в мене подібне було, то була неділя і всі знайомі евакуатори вже були випимши, прийшлось добиратись своїм ходом, оце я намучився
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
teodor4ik
|
 |
« Відповідь #3 : 23.06.2010, 09:52:27 » |
|
маю старі ролики, може то їх порізати і попробувати зробити якусь "докатку"... цікава би вийшла штука при смерті переднього колеса...
впринципі не катастрофічно важка, так шоби брати в покотеньки і мати можливість докотити пару км, до стоянки/села/дому
теоретично можна зліпити і на зад таке, але уявляю процес погано...
|
|
|
|
« Останнє редагування: 23.06.2010, 10:00:40 від teodor4ik »
|
Записаний
|
Вгадайте в кого при повному місяці клики прорізаються???... правильно... у Одміна!!!
|
|
|
|
Антон Одобецький
|
 |
« Відповідь #4 : 23.06.2010, 10:03:41 » |
|
Класна ідея. Може спрацювати навіть при вбитому задньому колесі, бо хоча б не треба буде нести на руках, а просто колити.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Dreamland
|
 |
« Відповідь #5 : 23.06.2010, 10:14:47 » |
|
імхо - краще дойти пару км пішки - ніж придумувати якусь штуку, яку потрібно потім брати в кожну поїздку, яка невідомо чи буде працювати, тай ще й якщо бездоріжжя...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bhagavan
|
 |
« Відповідь #6 : 23.06.2010, 10:34:21 » |
|
Погоджуюсь з попереднім оратором і додам, шо ровер він саме тому саме такий, шо це оптимальна утилітарна конструкція. Крила, двигуни, ролики, тросики і антигравітаційні ґудзики - на це все, безумовно, дуже цікаво було б подивитися на якомусь гей-параді, але практичний інтерес завжди переважить польовий ремонт спрямований на те, шоб зробити з ровера ровер ,а не на перемогу в конкурсі "вбий дракона".
П.С. Конструктивно, їхати на такому девайсі буде неможливо (бо колеса не крутяться, а це основна вимога шоб сяк-так тримати рівновагу + колеса в деякій мірі працюють гіроскопами)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
teodor4ik
|
 |
« Відповідь #7 : 23.06.2010, 10:47:31 » |
|
Погоджуюсь з попереднім оратором і додам, шо ровер він саме тому саме такий, шо це оптимальна утилітарна конструкція. Крила, двигуни, ролики, тросики і антигравітаційні ґудзики - на це все, безумовно, дуже цікаво було б подивитися на якомусь гей-параді, але практичний інтерес завжди переважить польовий ремонт спрямований на те, шоб зробити з ровера ровер ,а не на перемогу в конкурсі "вбий дракона".
П.С. Конструктивно, їхати на такому девайсі буде неможливо (бо колеса не крутяться, а це основна вимога шоб сяк-так тримати рівновагу + колеса в деякій мірі працюють гіроскопами)
вот тепер ти мене переконав... буду пробувати, благо роліки лишні є... шоби провірити чим то скінчиться... а вигадувати ровер ніколи не пізно 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Andrizzio
|
 |
« Відповідь #8 : 23.06.2010, 10:48:43 » |
|
вже якшо і шось возити з собою, то запасне колесо 
|
|
|
|
|
Записаний
|
" ВАЖАЙ, БО ЇДУТ ТИМИ РОВЕРАМИ !!! " 
|
|
|
|
Антон Одобецький
|
 |
« Відповідь #9 : 23.06.2010, 11:22:51 » |
|
вже якшо і шось возити з собою, то запасне колесо  ... разом з запасним велосипедом
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
GreenFox
|
 |
« Відповідь #10 : 23.06.2010, 11:47:41 » |
|
Не спрацює для заднього, бо переднє можна зафіксувати в зажимах, а заднє мусить крутитися
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
teodor4ik
|
 |
« Відповідь #11 : 23.06.2010, 11:51:20 » |
|
Не спрацює для заднього, бо переднє можна зафіксувати в зажимах, а заднє мусить крутитися
оба можна... зрештою є складні "А"-байки на колесах від роликів
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Антон Одобецький
|
 |
« Відповідь #12 : 23.06.2010, 12:38:38 » |
|
На задньому спрацює, але котити треба буде, але то краще, ніж нести...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Andrizzio
|
 |
« Відповідь #13 : 23.06.2010, 12:41:00 » |
|
На задньому спрацює, але котити треба буде, але то краще, ніж нести...
а нашо для того шоб котити ровер, возити з собою ше якусь фігню??? обід завжди можна вирівняти так шо колесо крутитися буде. Дописано : 23.06.2010, 12:42:12
... разом з запасним велосипедом
ну, в кого китайські то так і робіть, їх можна купити зо три і поїхати в покотеньку 
|
|
|
|
|
Записаний
|
" ВАЖАЙ, БО ЇДУТ ТИМИ РОВЕРАМИ !!! " 
|
|
|
|
Антон Одобецький
|
 |
« Відповідь #14 : 23.06.2010, 12:45:55 » |
|
... а що робити, коли обід порвало, його вже вирівняти фактично нереально.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|